У Чернівцях відбудеться фестиваль імені Н. Яремчука

Місце проведення фестивалю: Чернівецька обласна філармонія ім. Дмитра Гнатюка.

До участі запрошуються музичні колективи, вокальні ансамблі та окремі виконавці, у репертуарі яких є твори сучасних українських композиторів та пісні з репертуару Назарія Яремчука. Вік учасників від 18 до 35 років.  Заявки на участь у фестивалі подаються до 27 листопада 2018 року.

Довідки за тел. 52-18-82, 52-49-30.

 

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення міського фестивалю української сучасної естрадної пісні

імені Назарія Яремчука

 

Щорічний міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука є мистецько-громадським заходом, покликаним пропагувати кращі зразки сучасної української естрадної пісні та популяризувати творчість Назарія Яремчука.

Засновником Фестивалю є Чернівецька міська рада.

Співорганізаторами Фестивалю є управління культури обласної державної адміністрації, управління культури міської ради, обласне відділення Національної Всеукраїнської музичної Спілки, обласна філармонія ім. Дмитра Гнатюка та обласний  благодійний  фонд                     ім. Н.Яремчука.

 

Мета і завдання Фестивалю

Фестиваль проводиться з метою посилення впливу професійного музично-пісенного мистецтва на виховання естетичних смаків молоді, підтримки талановитих виконавців,  привернення уваги до традицій живого музикування і звучання.

Завданням Фестивалю є активізація роботи творчих колективів, виконавців малих форм пісенного і музичного жанрів, підвищення рівня виконавської майстерності, збагачення репертуару високохудожніми творами сучасних українських композиторів.

 

Умови та порядок проведення Фестивалю

До участі у Фестивалі запрошуються музичні колективи, вокальні ансамблі, окремі виконавці м. Чернівців та області незалежно від відомчого підпорядкування. Вік учасників від 18 до 35 років.

В репертуар кожного колективу, виконавця рекомендується включити пісні з репертуару Назарія Яремчука, сучасних українських композиторів, обробки українських пісень та інструментальні твори.

Заявки на участь у фестивалі подаються до 27 листопада 2018 року.

Довідки за тел. 52-18-82, 52-49-30.

 

Відзнаки Фестивалю

Учасники Фестивалю нагороджуються спеціальними дипломами  та пам’ятними призами.

 

peredplata