Кабмін запровадив в Україні День батька

Відзначатиметься воно у третю неділю червня Уряд ухвалив рішення необхідне для запровадження святкування Дня батька в Україні Про це повідомляє Урядовий портал.

Кабінет міністрів України схвалив проект указу президента про встановлення Дня батька, який відзначатиметься щорічно у третю неділю червня, йдеться у повідомленні. Зазначається, що відповідне рішення було прийнято 8 травня на засіданні уряду.

Наголошуєтья, що запровадження такого дня в Україні сприятиме забезпеченню сприятливих умов для всебічного розвитку сім’ї, як основи суспільства та підвищенню статусу чоловіка як батька у процесі виховання дітей.

Очікується, що реалізація документа сприятиме популяризації сімейного способу життя, формування відповідального батьківства та материнства. День батька у третю неділю червня відзначають у близько 80 країнах світу. Цього року свято припадає на 16 червня.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/ukraine/kabmin-zaprovadiv-v-ukrayini-den-batka-44515?fbclid=IwAR2ynHlYc-QwxrYfMArbw1_82MZpS8u4ZZKcIxCKpAaXFuqfjaXqo_t7YEM. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata