“Викурив буквар”: мережу здивував пост депутата “Слуги народу”

Мережу сколихнув пост майбутнього депутата від “Слуги народу”.

Відповідний допис з’явився на сторінці “Слуга народу – Снятин”.

Володимир Тимофійчук у ньому звернувся до виборців. У тексті допису було досить багато елементарних помилок.

Як відомо, кандидат від “Слуги народу” переміг на виборах на 89-му окрузі в Івано-Франківській області.

 

Користувачі бурхливо відреагували на скандальний пост. Деякі припустили, що його опублікували, щоб скомпроментувати Тимофійчука, проте офіційного підтвердження або спростування того, що пост є фейком, не надходило.

Більшість же залишили коментарі з обуреннями і насмішками. “Чувак, не відповідай на коменти, я зараз обісц*сь від сміху”, “Співчуваю Снятину”, “Яка ганьба!”, “Викурив “Буквар” ще в першому класі”, “Зе! END”, “Боже, вам треба в школу, а не в Раду”, – написали в коментарях.

При цьому, автор поста активно відповідав користувачам: “А ви що, сильно грамотні?”, “Який тролінг, я не знаю, що це”, “Буду в аграрному комітеті в Раді, тому що фермер”, “Сам ти дебіл!”

Відреагував на публікацію і політолог Євген Магда. “Випускник Тру-школи. Кажуть, фейк, але який влучний”, – прокоментував він.

Прессекретаря Генерального прокурора Ларису Сарган ситуація помітно обурила. “Чому ж через це соромно нам?” – написала вона.

Лариса Сарган@SarganLarysa
 

Чому ж через це соромно нам?..

Переглянути зображення у ТвіттеріПереглянути зображення у Твіттері
 
 

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Тимофійчук публічно зганьбився – виступаючи перед виборцями, він забув, скільки йому років.

peredplata