Гордон розкрив скандальний факт про Путіна на переговорах: французи закрили очі.

 
 

Один із співробітників особистої охорони президента РФ Володимира Путіна отримав акредитацію як член російської делегації на закриті переговори в нормандському форматі, повідомив засновник видання “ГОРДОН”, журналіст Дмитро Гордон. За його словами, така ситуація сталася всупереч правилам.

На нормандському саміті в Парижі, який проходив 9 грудня під час закритих переговорів в кімнаті переговорів була присутня людина з особистої охорони президента РФ Володимира Путіна. Про це на своєму YouTube-каналі повідомив засновник видання “ГОРДОН”, журналіст Дмитро Гордон.

Він пояснив, що в кімнату переговорів в закритому форматі зазвичай не допускаються охоронці і люди зі зброєю.

“Один із співробітників особистої охорони Путіна отримав акредитацію як член делегації. І ось цей величезний людина з пістолетом сидів прямо в кімнаті переговорів як член російської делегації”, – підкреслив Гордон.

Журналіст назвав інцидент дивним фактом.

“Я вважаю, що такого не повинно бути. Це прокол французів, а може, це було прохання росіян, на яку французи закрили очі. Але це безпрецедентний факт – сидять лідери чотирьох держав і сидить там же чоловік зі зброєю потужною фактури, який може, напевно, багато “, – додав Гордон.

Журналіст ВВС Джона Фішер в своєму Twitter оприлюднив відео, як Путін в ході нормандського саміту в Єлисейському палаці в Парижі ходив в туалет в супроводі шести охоронців.

 

So I’m counting 6 people accompanying Vladimir Putin to the toilet…

 
 

peredplata