Територію біля резиденції буде відновлено

Територію біля резиденції буде відновленоНа загальноапаратній нараді начальнику відділу охорони культурної спадщини міської ради Олені Пушковій вручено сертифікат про успішне завершення курсу дистанційного навчання «Управління проектами з питань місцевого та регіонального розвитку», що тривав з 23 квітня по 14 червня 2012 року у рамках Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2012 року.

Навчання здійснював Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні за підтримки Швейцарсько-українського проекту DESPRO «Підтримка децентралізації в Україні».

Отримані знання стали в нагоді при підготовці Проекту «Створення реальних можливостей охорони культурної та природної спадщини міста Чернівців шляхом формування свідомості мешканців та їх залучення до відновлення та облаштування території навколо об’єкта ЮНЕСКО – Резиденції митрополитів Буковини і Далмації», поданого Чернівецькою міською радою на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

За інформацією Голови державного фонду, керівника дирекції Конкурсу С. Малікова зазначений проект, а також проект «Запровадження інноваційних механізмів з реконструкції споруд системи водопостачання м.Чернівців» відповідають вимогам Інструкції з підготовки проектів та зареєстровані як учасники конкурсного відбору 2012 року для здобуття грантів фінансування визначених заходів.
Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

peredplata