Легенди диско 80-х захопилися «Червоною рутою» та буковинським народним вбранням

Легенди диско 80-х захопилися «Червоною рутою» та буковинським народним вбраннямХрамове свято Чернівців завершилося запальним концертом легенд диско-музики 80-х. Ottawan, Eruption та Boney M виконали всесвітньо відомі хіти, змусивши багатотисячну публіку невпинно танцювати та підспівувати. Однак на цьому сюрпризи від оргкомітету концерту до Дня міста не закінчилися. Наостанок усі три колективи разом із шоу-групою «Вікторія» виконали для чернівчан «Червону руту»!

«Коли нам запропонували заспівати цю пісню у фіналі концерту разом із артистами такого рівня, ми не розмірковували ані секунди! – ділиться своїми враженнями солістка шоу-групи «Вікторія» Вікторія Гатрич. – З Ottawan нам не вдалося провести репетицію, а ось із Boney M встигли проспівати «Червону руту» ще в обід 7 жовтня. Ми транслітерували текст пісні латинкою і роздали його вокалістам. Особисто мене вразив високий клас співаків із Boney M. Їм вистачило «прогнати» пісню всього тричі, і вони співали її так, ніби вона вже давно у їхньому репертуарі. Це справжні професіонали.»
«Ми дізналися, що «Червона рута» є своєрідною візитівкою вашого міста, чи навіть цілої країни, – каже солістка Boney M Марсія Баррет. – Ця пісня нам надзвичайно сподобалася, у неї напрочуд гарна і легка мелодія.»
«Нам сподобалася мелодія «Червоної рути», – зазначають учасники групи Eruption. – Однак ця пісня стала ближче до серця, коли нам переклали текст і ми дізналися, про що в ній співається.. А ще ми в захваті від буковинського народного вбрання і віночків, які були на дівчатах з вашої групи».
Cекретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин подарував артистам розкішні букети із червоних троянд, а учасниці «Вікторії» обмінялися координатами із закордонними виконавцями. Хтозна, можливо на них чекатиме спільна співпраця і в мотиви диско вплетуться буковинські візерунки, – повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

peredplata