Чернівецький драмтеатр здобув перемогу на міжнародному конкурсі

Вистава \”Лавина\” Чернівецького муздрамтеатру ім. О. Кобилянської здобула перемогу в чотирьох номінаціях основного та альтернативного журі, а також отримала спеціальний диплом «За громадянську позицію, майстерність і творче натхнення».

Такі результати 6-го театрального фестивалю міжнародного Чорноморського клубу «HOMO LUDENS» («Людина, що грає»), що проходив у Миколаєві.

Також 10 та 11 жовтня у Миколаєві та Херсоні з успіхом відбулися гастролі Чернівецького музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської з хронікою життя Івана Миколайчука «Тисяча снопів вітру» та казкою «Як Настуня ледь не стала марою».

Вистава про Івана Миколайчука викликала схвальні відгуки глядачів і театральних критиків.

РІШЕННЯ ОСНОВНОГО ЖЮРІ

Кращий акторський дует – Анна Моргунова і Олексій Надкерничний у виставі «Лавина» Тунджера Джудженоглу Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.О.Кобилянської (реж. – Людмила Скрипка, заслужена артистка України);

Спеціальний диплом фестивалю:
– «За громадянську позицію, майстерність і творче натхнення» вручили Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театру ім.О.Кобилянської за виставу «Лавина» (реж.- Людмила Скрипка, заслужена артистка України);

РІШЕННЯ АЛЬТЕРНАТИВНОГО ЖЮРІ

Кращою режисерською роботою визнали роботу Людмили Скрипки, заслуженої артистки України у виставі «Лавина» Тунджера Джудженоглу Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.О.Кобилянської.

Краща чоловіча роль другого плану:

роль Старого чоловіка у виставі «Лавина» Тунджера Джудженоглу у виконанні Богдана Братка, заслуженого артиста України Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.О.Кобилянської (реж. – Людмила Скрипка, заслужена артистка України);

Краща молода артистка:

Анна Моргунова за роль Молодої жінки у виставі «Лавина» Тунджера Джудженоглу Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.О.Кобилянської (реж. – Людмила Скрипка, заслужена артистка України).

Про це повідомили в Чернівецькому муздрамтеатрі.

peredplata