Буковинські поліцейські забезпечують правопорядок під час урочистостей

З нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці незалежності України в Чернівецькій області відбувається низка урочистих заходів. Співробітники поліції охороняють безпеку дорожнього руху, стежать за правопорядком на урочистостях і дбають про безпеку.

Нагадаємо, з 16 серпня поліцейські Чернівецької області посилено несуть службу. Ситуаційний центр ГУНП цілодобово збирає й аналізує інформацію про оперативну обстановку в області та на локаціях проведення заходів зокрема. У місцях масового перебування громадян збільшено кількість патрулів.

Дії правоохоронців спрямовані на охорону безпеки учасників святкових заходів, попередження та припинення будь-яких порушень законності. Для цього залучено поліцейських превентивної комунікації, кінологічну й вибухотехнічну служби обласного управління Нацполіції.


Поліцейські-вибухотехніки та кінологи перевірили території проведення заходів на наявність вибухонебезпечних речовин і матеріалів.

Правоохоронці пильнують безпеку руху транспорту і громадян на під’їзних шляхах і безпосередньо навколо святкових локацій. На час проведення заходів у середмісті Чернівців частково обмежено рух транспорту і змінено схему руху громадського транспорту.

Поліція діалогу співпрацює з організаторами й учасниками масових акцій і стежить, щоб ці заходи відбулися максимально безпечно.

Керівництво обласного управління Нацполіції долучилося до відзначення державних свят і вшанувало Героїв, які пожертвували своїм життям, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.

Наразі не зафіксовано будь-яких надзвичайних подій чи правопорушень, пов’язаних із відзначенням державних свят.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata