Зеленський розсмішив Порошенка, Ющенка та Кучму

Президент України Володимир Зеленський на урочистостях до 30-річчя Незалежності України під час промови озвучив жарт, який розсмішив присутніх другого, третього та п’ятого президентів – Леоніда Кучму, Віктора Ющенка та Петра Порошенка.

Деталі: Зеленський пояснював, чому український народ є єдиним, і наголосив – кожен з регіонів дав державі важливих постатей. Спочатку глава держави подякував Рівненщині за першого президента України Леоніда Кравчука, потім – Чернігівщині за другого, Леоніда Кучму, Сумщині – за третього, Віктора Ющенка.

А Коли черга дійшла до Донеччини, Зеленський зробив паузу і подякував східному регіону України за Леоніда Бикова – талановитого митця, та за спортсмена зі світовим ім’ям Сергія Бубку.

Через те, що присутні очікували, що Зеленський скаже про президента-втікача – Віктора Януковича, почався сміх серед глядачів. Жарт розвеселив Порошенка, Ющенка та Кучму, присутніх на святкуванні.

При цьому про Порошенка Зеленський також не згадав, сказавши, що Вінниччина подарувала Україні Василя Стуса.

Пряма мова: Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина – другого, Сумщина – третього. Донеччина… подарувала нам Леоніда Бикова і Сергія Бубку! Луганщина Володимира Даля, Кіровоградщина подарувала Карпенка Карого і Кропивницького, а з ним – і театр.
Житомирщина Лесю Українку та поезію, Полтавщина Миколу Лисенка та Оперу”.

джерело:УП

peredplata