Сьогодні у Чернівцях відкриють виставку ” Магія тотемів”

 Центр культури “Вернісаж”, (вул. О. Кобилянської, 53) запрошує відвідати виставку абстрактного мистецтва ” Магія тотемів”
Відкриття якої відбувається
26.08 о 17.00
 
Мета виставки – пропагувати красиве  життєдайне розмаїття творчості художниць-абстракціоністок Прикарпаття серед найширшого загалу в Україні та за її межами.
   Проект представляє трьох художниць  – Надію Садов’як, Наталію Вовчук та Галину Філіпову
 
   Відвідувачі побачать 60 робіт, написаних в різноманітних техніках, серед яких – акриловий живопис, авторська та змішана техніки, рідкий акрил. Усі роботи різноманітні, як з точки зору написання, так і за своїми сюжетами. Яскраві контрастні полотна, представлені в експозиції, гармонійно співзвучні з ніжними нюансами пастельних відтінків та напівтонів.
   Надія Садов’як в образотворчому мистецтві поєднує свій талант музиканта і живописця. Її полотна надихають експресією та є емоційно спроектованими. У творах художниці зустрічаємо знайомі образи та відкриваємо явища новітнього сприйняття. Роботи Надії Садов’як отримали призові місця на Міжнародних , Всеукраїнських та обласних конкурсах.
    Вовчук Наталія вважає, що такий жанр мистецтва, як абстраціч, якнайкраще передає душу митця, дозволяє глядачу побачити через його призму реальність світосприйняття, красу ліній, закоханість в кольори.
   Галина Філіпова у мистецтві з раннього віку. Фундаментальні знання й уміння в царині декоративно – ужиткового мистецтва створили добре підгрунтя для опанування сучасних живописних технік. Виставкова діяльність поширюється на Прикарпаття і Буковину. У 2020році нагороджена відзнакою “Золотий фонд нації”

peredplata