Осачук: Конфлікту між Чернівецькими обласною та міською владами немає

Конфлікту між Чернівецькими обласною та міською владами немає.

У цьому голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук запевнив під час інтерв’ю місцевим телеканалам під час спільного телемарафону з нагоди 30-річчя Незалежності України.

Зокрема, відповідаючи на запитання журналіста щодо того, чи існує між міськрадою та “будинком із левами”якийсь конфлікт, Осачук зазначив:

“Конфлікт апріорі неможливий. Треба просто ще дати трохи часу – або вже не давати часу – для того, щоби зрозуміти, як функціонують різні гілки влади.

І давайте зізнаємося: людям байдуже, яка це влада, якого рівня. Люди сприймають владу як суцільне поняття, тобто сервісний центр для того, щоби обслуговувати громадян. Тому обов’язок кожного – не шукати гудза, а співпрацювати”.

Осачук також запевнив, що готовий до співпраці.

“Розумію, як це все працює, і протягую руку до співпраці, до партнерства. Ну, чекаю, щоби також захотіли цю руку прийняти”, – сказав голова ОДА.

Раніше Сергій Осачук дорікнув Чернівецькому міському голові Романові Клічуку через ігнорування заходів до Дня Незалежності в Чернівцях.

Також він пояснив те, чому обласна влада не виділила коштів Чернівцям на ремонт доріг міста, тим, що на банківських рахунках зберігається 300 мільйонів з міського бюджету, тобто гроші насправді є.

джерело:МБ

peredplata