публічна розмова на тему «Життя у єврейському оркестрі та поза ним» із Левом Фельдманом 

У середу, 8 грудня о 18:30 у Літературному целанівському центрі (м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 51) відбудеться дев’ятий захід проєкту «Czernowitz сьогодні: світське культурне єврейське життя 2021» у цьому році, а саме – публічна розмова на тему «Життя у єврейському оркестрі та поза ним» із Левом Фельдманом – викладачем, диригентом, заслуженим діячем мистецтв України, засновником оркестру «Feldman band». Модерує розмову Президент MERIDIAN CZERNOWITZ – Святослав Померанцев. 

Розмова торкнеться підкорення найкращих концертних залів України та Європи, участі чернівецького оркестру у міжнародних форумах та фестивалях, єврейської музики та її особливостей. Нагадаємо, що цього року унікальний оркестр «Feldman band» відзначив 20-річчя від дня заснування колективу.

Вхід вільний (тільки в масках). Також передбачений онлайн-стрім події на Facebook-сторінці Літературного целанівського центру. 

Проект відбувається за фінансової підтримки: Dutch Jewish Humanitarian Fund та Міністерства закордонних справ Німеччини. 

peredplata