На Буковині відновлюють роботи з добудови двох КПП на кордоні з Румунією

На Буковині відновлять роботи на двох контрольно-пропускних пунктах, що на кордоні з Румунією. Вже цього тижня стартує добудова КПП «Дяківці» та ремонт дороги, яка веде до КПП «Красноїльськ».
Про це повідомив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк.
 
«Працюємо над виконанням доручення Президента щодо запуску двох КПП на кордоні з Румунією. Провів телефонну розмову із заступником міністра інфраструктури Мустафою Найємом та оперативну нараду з начальником Чернівецької митниці Михайлом Товтом. Колеги запевнили, що наступного тижня роботи мають поновитися, питання з фінансуванням вирішується, усі задіяні органи, включно з підрядними організаціями, відповідальність усвідомлюють», – сказав Руслан Запаранюк.
 
Він також зазначив, що стан справ на будівництві КПП «Красноїльськ» кращий,  аніж на «Дяківцях».
«Наразі готовність КПП «Дяківці» становить близько 75%. Натомість контрольно-пропускний пункт «Красноїльськ» майже готовий, сюди вже завезли меблі. Будівельники працюють, а до облаштування території долучилися мешканці Красноїльської громади. Проте тут треба добудувати під’їзні шляхи», – додав Руслан Васильович.
 
Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації наголосив на тому, що ОВА координуватиме та контролюватиме хід робіт, аби якнайшвидше відкрити нові пункти пропуску на кордоні з Європейським Союзом.
 
Джерело: пресслужба Чернівецької обласної військової адміністрації

 
 

peredplata