У Чернівцях тролейбусне управління купить п’ять вживаних автобусів за 6,4 млн грн

У Чернівцях тролейбусне управління купить п’ять вживаних автобусів Mercedes-Benz Citaro. На закупівлю автобусів витратять 6,4 мільйона гривень.

Про це йдеться в договорі оприлюдненому на сайті Prozorro.

Ціна одного автобуса становить майже 1,3 мільйона гривень. Тролейбусне управління отримає три автобуси 2008 року випуску та по одному – 2007 та 2009 років.

Автобуси серії Citaro, які мають закупити, є низькопідлоговими та можуть перевозити до 85 пасажирів одночасно. Їх закуплять з міського бюджету.

У договорі йдеться, що автобуси мають доставити до Чернівців окремими партіями впродовж 20 днів з моменту підписання — в першій половні жовтня. У коментарі Суспільному керівник тролейбусного управління Петро Лисак повідомив, що підприємство очікує отримати автобуси у цей термін, а запустити їх на маршрути впродовж двох тижнів після отримання. Автобуси мають поставити на облік та провести техогляд.

Продавцем автобусів є ТОВ “Алеанда і К”, яке розташоване в селі Остриця поблизу Чернівців. Ця компанія займається продажем будівельної спецтехніки, привезеної з Європи.

Джерело: Суспільне Буковина

peredplata