Електропостачання на Буковині: “Чернівціобленерго” повідомляє чи планується відключення світла в області

Наша країна стикнулася з найбільшим терором проти українців за останні десятиліття нашої незалежності. Російські окупанти мають на меті знищити нас, і на жаль, вони добровільно не зупиняться. Цілеспрямоване руйнування об’єктів критичної інфраструктури завдало країні значної шкоди. У постраждалих регіонах енергетики працюють 24/7, щоб якнайшвидше відновити пошкоджені об’єкти, подекуди запровадили графіки контрольованого періодичного відключення задля економії електроенергії.

Ми передбачали, що може статися подібний форс-мажор і у випадку надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області готові реагувати.

Джерело: “Чернівціобленерго”

Наразі на Буковині ситуація стабільна, Обленерго працює у штатному режимі, енергопідприємство виконує усі взяті зобов’язання перед вами, нашими клієнтами, щоб забезпечити вам надійне електропостачання. Станом на сьогодні, 12 жовтня, у Чернівецькій області графіки контрольованого періодичного відключення електроенергії не запроваджено.

Проте ми щодня виконуємо планові завдання для ремонту і оновлення електромереж. Ці роботи неможливо виконувати під напругою, тому планово відключаємо енергоустаткування, лінію і споживачів. (Щоб дізнатися чому у вас немає електроживлення, дзвоніть до Call-центру (0372)584-980, (099)230-9900, (067)230-9900).  

Разом з тим, і в такій напруженій атмосфері нашого тривожного життя закликаємо максимально зберігати розум холодним, не піддаватися панічним настроям. У соцмережах вже з’являються заклики «вимкнути усі прилади, звести споживання до нуля». Щоб енергосистема працювала стабільно, користуватися електроенергією потрібно упродовж доби виважено. Енергетики просять лише зменшити використання потужних електроприладів у пікові години доби, не вмикати їх одночасно.

Дякуємо усім громадянам за розуміння і підтримку української енергосистеми у скрутний час.

 

peredplata