Як отримати промокод від Містер Кеш?

МФО Містеркеш з’явився на кредитно-фінансовому ринку Україні зовсім недавно, але за неповні два роки компанія встигла заробити репутацію надійного партнера. Сайт Mistercash.ua щомісяця відвідує близько 30 000 клієнтів. Сайт займає 27 місце у категорії «Бізнес-Банківське кредитування» в Україні. Адміністрація МФО проводить різноманітні акції з метою залучення нових клієнтів та заохочення постійних позичальників.

Промокод для Містеркеш

Багато МФО практикують для своїх клієнтів використання промокодів, які поширюються на безоплатній основі та дають їх власникам певні преференції. Найчастіше, це знижка на відсоткову ставку або збільшення термінів кредитування і максимальної суми за кредитом.

Але Містеркеш не проводить подібних акцій на постійній основі. Якщо така акція буде запланована у майбутньому, адміністрація МФО обов’язково проведе її анонс на своєму сайті. Тому, будь-які пропозиції придбати промокод для Містеркеш, які можна зустріти в мережі, належать до шахрайських. У жодному разі не слід купувати промокод для Містеркеш, оскільки немає жодної гарантії у його працездатності. Як правило, промокоди поширюються на безкоштовній основі.

Які акції є в Містеркеш

Починаючи з літа 2022 року, адміністрація МФО Містеркеш проводить акцію «Наближай перемогу». Суть Акції «Наближай перемогу» полягає в тому, що Учасники, які відповідають умовам цієї Акції, можуть отримати кредит зі знижкою до 99% на процентну ставку із строком погашення до 30 календарних днів (включно). Точний розмір знижки на відсоткову ставку визначається автоматично інформаційно-телекомунікаційною системою Товариства. Учаснику може бути надано одночасно 2 акційні відсоткові ставки, що визначається умовами конкретного кредитного договору.

Участь в Акції є безкоштовною. Ця акція не є лотереєю, не містить елементів ризику, не має на меті отримання прибутку або іншого доходу. Для отримання кредиту зі знижкою до 99% на процентну ставку учасник має взяти кредит у період з 01.07.2022 р. до 31.12.2022 р.

Акція проводиться на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій України, АР Крим та Севастополя, тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях (зонах проведення операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей).

Період проведення акції – з 01.07.2022 р. до 31.12.2022 р. Організатор може змінити період проведення Акції на будь-якому етапі за власним рішенням, у тому числі у разі настання обставин, які не передбачалися та не могли бути передбачені під час оголошення періоду проведення акції.

Містеркеш проводить акцію «Подарунки до перемоги», в якій розігруються два телефони iPhone 14 та ноутбук Apple. Розіграш проводиться щомісяця протягом останнього кварталу 2022 року. В акції беруть участь усі клієнти Містеркеш, які оформили кредит. Бали нараховуються всім учасникам, які протягом місяця вперше або повторно оформили кредит чи зробили пролонгацію. У жовтні та листопаді розігруються мобільні телефони. У грудні – головний приз, ноутбук. Визначення переможців провадиться за допомогою сервісу random.org.

peredplata