Де можна отримати онлайн кредит на карту Приватбанку?

До початку десятих років банки безроздільно панували над ринком кредитно-фінансових послуг. Ломбарди були не в рахунок, оскільки вони не могли скласти скільки-небудь серйозну конкуренцію банківській сфері. Ситуація змінилася з появою мікрофінансових організацій (МФО), які стали кредитувати клієнтів на інших умовах, вимагаючи лише паспорт і ідентифікаційний код. Але, головна перевага кредитування в МФО полягає в тому, що клієнт має можливість оформити кредит у віддаленому режимі, у будь-який час, витративши на це трохи більше 1 години часу.

За короткий час кількість МФО збільшилася багаторазово, нині в Україні працює понад сотня мікрофінансових організацій. За кількістю кредитів МФО, що видаються, міцно утримують лідерство в кредитно-фінансовому секторі, але, оскільки розміри кредитів маленькі, в загальній грошовій масі кредитування МФО поки ще сильно поступаються банкам, які вже відреагували на ситуацію, і пропонують своїм клієнтам деякі з опцій, які раніше були доступні в МФО, зокрема оформлення онлайн-кредиту в https://www.ccloan.ua/ru/onlajn-kredit-privatbank/

В Україні працюють десятки різних банків, одним із найвідоміших та найпопулярніших є Приватбанк, клієнтами якого є понад 50% дорослого населення України. Приватбанк одним із перших запровадив практику оформлення онлайн-кредитів. Наразі весь процес кредитування у Приватбанку може відбуватися у віддаленому режимі. Але існує серйозне обмеження – позичальник в обов’язковому порядку повинен бути клієнтом Приватбанку, а для цього потрібне персональне відвідування одного з відділень банку. У МФО ж можна пройти реєстрацію та отримати кредит, не відвідуючи офісу МФО, більше того, багато МФО не мають своїх відділень, оскільки працюють тільки через Інтернет.

Онлайн кредит у Приватбанку

Для того щоб мати можливість оформити онлайн кредит у Приватбанку, необхідно бути клієнтом банку, оформити дебетову картку або цифрову картку. Строки кредитування становлять 10, 20 місяців, процентна ставка 2,9%, максимальний розмір – 25 000 грн.

Приватбанк випускає 4 види дебетових карток: Юніор, картку для виплат, пенсійну та соціальну картку. За допомогою дебетової картки можна розплачуватись у торгових точках, знімати гроші в банкоматі, здійснювати інтернет-покупки. Приватбанк випускає цифровий аналог дебетової картки Digital, що виконує ті ж функції, але не випускається у вигляді пластику, роль якого грає QR-код.

Кредитна картка Приватбанку

Кредитна картка Приватбанку – це аналог дебетової картки, де знаходяться банківські кошти. За користування кредитною карткою клієнт платить щомісячні відсотки, а при знятті готівки в банкоматі комісію 4% від суми переведення в готівку. Клієнт  повинен щомісячно погашати певний відсоток використаних кредитних коштів.

При першому використанні кредитних коштів, Приватбанк встановлює пільговий період 55 днів, протягом якого не нараховуються відсотки. Якщо протягом цього терміну клієнт поверне на картку кредитні гроші, якими користувався, ніяких відсотків йому нараховано не буде.

peredplata