На Буковині у сфері перевезень виявлено 66 порушників

Фахівцями Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області за І півріччя 2013 року поточного року, за результатами спільних рейдових перевірок з контролю за роботою автоперевізників, що проводилися за участі Укртрансінспекції та УДАІ, складено 64 протоколи про адміністративне правопорушення на громадян, які здійснювали перевезення пасажирів без державної реєстрації як суб’єкти господарювання та один за здійснення пасажирських перевезень без отримання ліцензії.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

Для виявлення порушень у цій сфері та на виконання Плану заходів з контролю за роботою автоперевізників постійно опрацьовується інформація щодо наявності на ринку транспортних послуг власників та користувачів транспортних засобів, які здійснюють перевезення на автобусних маршрутах загального користування, перевезення пасажирів на таксі та легковими автомобілями на замовлення.

За цей же період в області виявлено суб’єкта господарювання, який здійснює перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування без видачі квитків. До порушника застосовані фінансові санкції на суму 4,9 тис. грн., а на посадову особу складено протокол про адміністративне правопорушення, який направлено для розгляду до суду.

peredplata