Сумнозвісний міст у Глинниці обіцяють відремонтувати до кінця року

Капітальний ремонт мосту у Глиниці планують завершити до кінця 2023 року. Відновлення робіт на об’єкті ініціював начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк під час останнього робочого візиту Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля на Буковину.

🛠️ Стан виконаних робіт начальник ЧОВА обговорив під час робочої зустрічі з представниками підрядної організації, яка працює на цьому об’єкті, а також фахівцями ОВА.

💬 «Відновлення моста важливе не лише для області, а й для ефективного функціонування загальнодержавної транспортної системи. Повномасштабна агресія рф внесла свої корективи у плани робіт, однак, маю надію, що все закінчать вчасно», – зазначив Руслан Запаранюк.

🤝Присутні, зокрема, узгодили подальші кроки щодо  продовження спорудження моста.

❗️Довідково
Міст через річку Прут у селі Глиниця Чернівецького району побудували у 1959 році. А у 1982-му реконструювали. Останнє обстеження споруди було проведено у 2019 році.

🚧Спеціалізована мостова організація визнала переправу аварійно-небезпечною та непрацездатною. Капітальне відновлення моста  розпочали восени 2021 року. У зв‘язку із військовими діями ремонт на деякий час призупинили.

Джерело: ОВА 

peredplata