До уваги буковинців! З 1 жовтня касові апарати використовувати не можна

Застосування штрафів за неподання електронної звітності з РРО від терміновано до 1 січня 2014 року.
Нагадаємо: 14 липня набрав чинності Закон України Про внесення змін до розділу II Закону України \”Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Податкового кодексу України\” щодо відстрочення настання відповідальності за неподання електронної звітності від 21 червня 2013 року № 357-VII.

08 липня 2013 Міністром доходів і зборів України Клименко О.В. підписано наказ №249 «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій».

Відповідно до вказаного наказу до другої частини Державного реєстру «Реєстратори розрахункових операцій, первинна реєстрація яких заборонена» перенесено всі моделі РРО, які не забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів ДПС, відповідно до вимог, затверджених наказам Міністерства фінансів України від 08.10.2012 №1057, а з 01.10.2013, у разі невиконання цих вимог, зазначені моделі буде вилучено з Державного реєстру.

Якщо з 01.10.2013 платник податків використовує касову техніку, вилучену з Держреєстру, відповідно до Порядку реєстрації, опломбування та застосування реєстраторів розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Державної податкової адміністрації України від 01.12.2000 №614, її реєстрацію буде примусово скасовано податковими органами.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області запрошує власників касової техніки, які ще не перейшли на «електронку», не зволікати та звертатись до сервісних центрів з приводу купівлі або модернізації їхніх касових апаратів.
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
ГУ Міндоходів у Чернівецькій області

peredplata