SAIPA – це “круто”! Ісламізація Росії

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-У продовження допису для скептиків антиросійських санкцій про те, як вони “не діють” і не “дають результатів”.
Після запровадження санкцій американські, німецькі, французькі, італійські якісні автомобілі пішли з російського ринку. Їх імпорт також “вмер”. Це призвело до збою усієї автомобілебудівної галузі Росії. Аби заповнити автомобільний голод російські комерсанти рушили в китай за їх легковими автомобілями Changan, Exeed, JAC… Раніше в росії вони вважалися відстоєм, “фуфловим китайським ширпотребом”. Але, як то кажуть риболови: “на безриб’ї i рак – риба”. І, щоб попвнити автомобільний асортимент для російських автолюбителів, руку друзби подав… іранський автопром. Автомобілі іранської марки Saipa з’являться на російському ринку 1 червня. На цей час до країни буде завезено 1000 цих автомобілів.
Тільки ж от цікаво, якою валютою будуть платити росіяни за іранські автомобілі – рублями, чи іранськими ріалами (IRR)?
Крім цього, Saipa розглядає можливість локалізації виробництва в Санкт-Петербурзі — на території промзони «Шушари», де раніше збирали вантажні автомобілі MAN. Рішення буде прийнято після оцінки попиту на продукцію у Росії.
ось так крок за кроком здійснюється віковічна мрія персів – ісламізація Росії і цілковитого опанування нею. На наших очах відбувається переділ Російської Федреації між Китаєм, Іраном і Туреччиною. Росіяни поверетаються додому, до своїх ісконних витоків.

peredplata