Хто в Чернівцях найбільші платники податку на прибуток

Протягом восьми місяців цього року найбільше авансових внесків з податку на прибуток до державного бюджету нарахували та сплатили: ТОВ «Машзавод» – 15,9 млн. грн., ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» – 8,7 млн. грн., ПАТ «Чернівцігаз» – 6,4 млн. грн., ТОВ «Рома» – 5,2 млн. грн. Лідером по сплаті авансових внесків з податку на прибуток до скарбниці міста став КП «МТК «Калинівський ринок» – підприємством з початку року нараховано та сплачено 2,8 млн. грн.

Прибуткова еліта по сплаті податку на прибуток перерахували до Зведеного бюджету понад 46% від загальних надходжень цього податку.
Нагадаємо, що цього року авансовий внесок з податку на прибуток сплачують підприємства, які відповідають одночасно трьом наступним критеріям:

– у попередньому звітному році мали прибуток;

– отримали за попередній рік дохід, що перевищує 10 млн. грн.;

– не є новоствореними (зареєстрованими протягом звітного року) підприємствами, сільгоспвиробниками або неприбутковими організаціями,
Такі підприємства щомісяця сплачують авансовий внесок з податку на прибуток у розмірі не менше 1/12 нарахованої до сплати суми податку за попередній звітний податковий рік (2012 рік) без подання податкової декларації.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях висловлює щиру подяку тим платникам, які відповідально виконують свій конституційний обов’язок та бажає економічного росту кожному підприємству.

Про це повідомляє Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata