Фірма регіонала Майора отримала 2,2 мільйони на ремонт буковинських доріг

Фірма регіонала Майора отримала 2,2 мільйони на ремонт буковинських доріг30 серпня Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області Державної служби автомобільних доріг України уклала договір з ТДВ \”Шляхово-будівельне управління №60\” поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-26-01 Чернівці – Вашківці – Путила – КПП \”Руська\” (окремими ділянками). Саме це ТДВ виграло тендер. Сума договору становить 2 298 239 грн.

Термін поставки робіт – серпень – грудень 2013 р.

Як видно зі світлини, це ТДВ, яке засноване екс-начальником САДу, депутатом від Партії регіонів Чернівецької обласної ради, регулярно виграє замовлення в САД та УКБ Чернівецької ОДА.

ДОВІДКА (Наші гроші)

Більшу частину статутного капіталу ТДВ «Шляхово-будівельне управління №60». Більша частина статутного капіталу фірми розподілена між членами родини Майор: Майор Роман Костянтинович і Ярослава Іванівна, а також Майор Ярослав Романович і Майор Наталя Романівна. Роман Майор, який до лютого 2012 року очолював Службу автодоріг у Чернівецькій області і має близько 10% компанії, є депутатом Чернівецької облради, обирався як безпартійний, однак наразі входить до складу фракції Партії регіонів.

До речі, Роман Майор є також членом постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань будівництва, архітектури, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій
Світлина – ТЕКСТИ.org

peredplata