21 жовтня – останній день сплати єдтного внеску

21 жовтня - останній день сплати єдтного внескуДержавна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що підприємства, установи та організації, інші юридичні особи, які використовують працю найманих працівників, сплачують нараховані за відповідний календарний місяць суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування не пізніше 20 числа наступного місяця.
При цьому, під час кожної виплати заробітної плати, на суми якої нараховується єдиний соціальний внесок, одночасно з видачею зазначених сум роботодавці зобов’язані сплачувати нарахований на ці виплати ЄСВ у розмірі, встановленому для таких платників (авансові платежі).
ДПІ у м.Чернівцях звертає увагу платників ЄСВ: оскільки 20 жовтня – вихідний день, то граничний термін сплати сум нарахованого за вересень місяць єдиного соціального внеску – 21 жовтня 2013 року. Звіт за вересень 2013 року необхідно подати до органу доходів і зборів за місцем взяття їх на облік, як платників єдиного внеску до 21 жовтня 2013 року включно.
Для зручності платників Центр обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях працює у будні дні з 9 до 20 год, а також в суботу – з 9 до 16 год.
Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки ДПІ у м. Чернівцях, відкриті в Головному управлінні Державної казначейської служби України у Чернівецькій області, які розміщено на сайті Міндоходів у розділі \”Реєстри\”
З вирішення усіх питань щодо нарахування та сплати єдиного соціального внеску, платникам слід звертатися до Центру обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях за адресою: вул. Червоноармійська, 200а.
Шановні платники, не зволікайте, не залишайте подачу звіту та сплату на останній день!

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata