Місцеві бюджети Чернівецької області з державного бюджету отримали 1 млрд. 627,6 млн. гривень дотацій

Як інформує департамент фінансів обласної державної адміністрації, протягом січня-жовтня 2013 року місцеві бюджети області з державного бюджету отримали 1 млрд. 627,6 млн. гривень дотацій, в тому числі 30,3 млн. гривень додаткової дотації вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів, що становить 100% від плану.

Крім того, до бюджету області надійшло державних субвенцій соціального значення в сумі 955,9 млн. гривень, що на 153,8 млн. гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року. За рахунок цих субвенцій повністю забезпечено потребу з виплати допомог сім’ям з дітьми та дітям-сиротам в сумі 853 млн. гривень.

Також 92,5 млн. гривень спрямовано на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, твердого палива та пільгового проїзду. На придбання медикаментів для закладів охорони здоров’я, у тому числі для швидкої медичної допомоги, часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою область одержала 10,4 млн. гривень відповідно до передбачених асигнувань.

Джерело – прес-служба ОДА.

peredplata