У 2013 році ПриватБанк відкрив 270 нових відділень, які працюють навіть у новорічну ніч

У 2013 році ПриватБанк відкрив 270 нових відділень, які працюють навіть у новорічну нічУ 2013 році ПриватБанк відкрив в Україні 270 сучасних банківських відділень, що працюють в абсолютно новому для українського ринку \”відкритому\” форматі та обслуговують клієнтів цілодобово і без вихідних. Як повідомили в банку, нове \”24/7\”-відділення банку відкрилося 30 грудня в Ладижині (Вінницька область) і зможе обслуговувати клієнтів навіть у новорічну ніч. А в 2014 році в мережі ПриватБанку з\’являться ще 290 сучасних цілодобових відділень.

\”У наших нових відділеннях будь-яку послугу можна отримати за кілька хвилин, це забезпечує \”відкрите\” планування офісів і універсальні банківські фахівці, а зони самообслуговування працюють без перерв і вихідних, – говорить керівник Напрямки розвитку ПриватБанку Віталій Хлопецкий. – Також відділення ПриватБанку стали найбільшими в Україні навчальними центрами сучасного банкінгу – тут завжди розкажуть, як можна користуватися банком без візитів у відділення, навчать користуватися терміналами самообслуговування і допоможуть налаштувати Інтернет і мобільний банк \” .

Нагадаємо, в період новорічних і різдвяних свят ПриватБанк буде обслуговувати клієнтів цілодобово, без вихідних і перерв. Як повідомили в банку, платежі корпоративних клієнтів між рахунками ПриватБанку і платежі приватних осіб будуть здійснюватися в режимі онлайн протягом усіх свят. Крім того, без вихідних працюватимуть термінали самообслуговування, банкомати та чергові відділення банку.

Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і скористатися іншими послугами. Отримати доступ до найпопулярніших послуг і сервісів (перекази, платежі, погашення кредитів та інше) можна за допомогою банкоматів і терміналів ПриватБанку, адреси яких можна уточнити на сайті.

На сьогоднішній день в Україні працює 3395 відділень , 8290 банкомата і 10120 терміналів самообслуговування банку


З повагою,
керівник регіонального прес-офісу
Шумейко Вадим
тел. +380660568425
email: pressCV@privatbank.ua
skype: cv160684svi

peredplata