Енергетики з Буковини працюють на Херсонщині

Енергетики з Буковини працюють на Херсонщині. Саме цими гарячими серпневими днями виконують низку монтажних робіт на повітряній лінії ПЛ-10 кВ у селі Любимівка Нововоронцовської ОТГ. Зокрема роблять заміну електричних залізобетонних опор, заміну проводу, опорної та підвісної ізоляції, траверс. Ремонтують та відновлюють відгалуження до будинків, бо ж невдовзі до осель херсонців надійде довгоочікуване світло.
Про це повідомляє Чернівціобленерго.
Спеціалісти з Буковини також здійснюють демонтаж зруйнованих опор та металоконструкцій. А саме, у мережах ПЛ-0,4 кВ у селі Миролюбівка окрім поточних будівельних завдань, енергетики проводять завантажувально-розвантажувальні роботи за допомогою спецтехніки.
На Херсонщині працює вахтова бригада у складі з майбутнім майстром Анатолієм Муляром та електромонтерами – Віталієм Урсу, Ігорем Чіжевським, Григорієм Ротаром. Керують спеціалізованою технікою тракторист Віталій Кляйн та водій автовишки Олександр Крилюк. Звісно, працює поруч та контролює роботи на Таврійській землі наш незмінний керівник вахтовими бригадами Сергій Гринько.
 

peredplata

Залишити відповідь