Чернівчан просять задекларувати доходи до 30 квітня

До завершення кампанії декларування доходів, отриманих громадянами у 2013 році залишилось трохи більше трьох тижнів. Про отримані доходи вже відзвітували 1604 жителі обласного центру, які задекларували понад 70,0 млн. грн. доходу.

Станом на 03.04.2014р. своїм правом на податкову знижку скористалось 704 чернівчанина, яка складає 845,1 тис. грн. Цій категорії громадян вже повернуто з бюджету 447,7 тис. грн. Про це інформує ДПІ у м. Чернівцях.

«Приємною несподіванкою цьогорічної кампанії декларування стала кількість чернівчан, які задекларували виграші. Наразі це 29 мешканців нашого міста, тоді як у минулому році кількість улюбленців фортуни було лише 6, тобто уп»ятеро менше. Загальна сума задекларованих доходів від виграшів склала 778,1 тис. грн., що також майже у п»ять разів зросла, порівняно з минулорічною кампанією», – повідомив заступник начальника ДПІ у м. Чернівцях Віктор Гетьман.
Активно повідомляють про отримані доходи чернівчани, які здають в оренду нерухоме майно. Про квартирантів вже прозвітувала 131 особа. Сума отриманих доходів від квартирантів склала 6526,53 тис. грн.

Державна податков інспекція у м. Чернівцях закликає громадян вчасно, не відкладаючи на останній день, задекларувати свої доходи. Для зручності декларантів на веб-порталі Міндоходів діє сервіс „Декларування он-лайн”, який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

Нагадуємо, що граничний термін для подання річної декларації про майновий стан і доходи – 30.04.2014р. Щиро запрошуємо чернівчан декларувати свої доходи!

peredplata