У Чернівцях з’явився перший вуличний термінал самообслуговування

Нещодавно ПриватБанк започаткував практику встановлення в містах України вуличних терміналів самообслуговування. Не стала вийнятком і Буковина – в Чернівцях на днях з’явився перший вуличний термінал. Про це повідомляє ПриватБанк Чернівці.

У Чернівцях  з’явився перший вуличний термінал самообслуговування

Перший чернівецький термінал був встановлений на вулиці Стасюка, біля входу в гастроном “Нива”. Загалом планується встановлення у великих містах ще більше сорока таких електронних міні-банків на додаток до 9300 терміналів, що вже працюють у відділеннях ПриватБанку і в торгових точках. Це дозволить людям отримати вільний доступ до сучасних банківських послуг в будь-якій точці України.

\”Ми виходимо на новий рівень клієнтського самообслуговування, – каже керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку Євген Маховіков. – Вдодачу до терміналів, які вже встановлені у наших відділеннях, чернівецьких магазинах, вокзалах та інших зручних для клієнтів місцях, ми додаємо вуличні термінали. І банкомати, і ТСО надають клієнтам незрівняну свободу дій, економію часу та зручність в користуванні банківськими послугами. Тому ми впевнені, шо таке нововеддення стане ще одним кроком в напрямку легкого та простого доступу населення до банківського обслуговування\”.

Говорячи про вуличні термінали ПриватБанку, не можна також не відзначити той факт, що ПриватБанк завершує впровадження інноваційної системи безпеки, яка дозволить практично виключити можливість доступу потенційних грабіжників до сейфів з грошовими коштами банкоматів і терміналів самообслуговування. Як повідомили в Службі безпеки банку, нова система використовує найбільш досконалі на сьогодні засоби захисту і дозволяє нейтралізувати дії злочинців при спробі доступу до грошових коштів.

Також в банку повідомили про подальші плани з оновлення застарілого обладнання (банкоматів та терміналів) та подальшу установку ТСО в магазинах і торгових центрах за зверненнями клієнтів.

peredplata