У Кіцмані пенсіонерів навчають фінансової грамотності

Нещодавно в ПриватБанку стартувала програма з навчання пенсіонерів фінансової грамотності. На базі міських відділень міста Чернівці з початку року були проведені тренінги для пенсіонерів з навчання використанню банківських продуктів та дистанційного банківського обслуговування. Про це повідомляє ПриватБанк Чернівці.

В травні чергові уроки відбулися в місті Кіцмань, в районному відділенні ПриватБанку.

У Кіцмані пенсіонерів навчають фінансової грамотності

В рамках зустрічі, тренери (а по сумісництву – це провідні спеціалісти банку) знайомилися з пенсіонерами, які виявили бажання відвідати фінансовий майстер-клас. Після цього вібулося ознайомлення з основними продуктами банку, з правилами користуванням ними, можливостями дистанційного обслуговування в банку, був проведений практичний тренінг.

“Ми впевнені, що для наших клієнтів пенсійного віку такі уроки будуть надзвичайно корисними, – каже Катерина Козар, заступник керівника напрямку соціальних програм. – У літніх людей існує певний страх перед новинками в банківскому сервісі, які решті клієнтам дуже допомагають в повсякденному житті. Тому, ми поставили собі завдання показати переваги наших продуктів та послуг, навчити користуватися ними та полегшити життя нашим клієнтам пенсійного віку”.

Після кава-брейку з пенсіонерами були обговорені питання і пропозиції, що виникли по ходу навчання.

“Я була дуже вражена тим ставленням, з яким нас зустріли у відділенні, – розказала пані Марія, пенсіонерка, яка отримує свою пенсію на картковий рахунок. – Я нещодавно погодилася перевести свою пенсію з пошти в ПриватБанк і тільки тепер переконалася, що зробила все правильно”.

Пенсіонери, які бажають дізнатися на чому можна заощадити, а на чому вигідно для себе заробити, можуть звертатись до чернівецької БізнесШколи. Для цього потрібно зателефонувати за номером +380996680445 до заступника керівника напрямку соціальних програм Чернівецької філії ПриватБанку Катерини Козар. Так само можна залишити заявку на участь у наступному тренінгу не лише в Чернівцях, а й у всіх районних центрах Буковини.

peredplata