На Калинівському ринку впорядковують інфраструктуру

На Калинівському ринку впорядковують інфраструктуруНа МТРК «Калинівський ринок» розпочато роботи з технічного переоснащення торговельного сектору №5, зокрема майданчика №1. Проектно-кошторисна документація на проведення цих робіт отримала позитивний експертний висновок. Наразі у цьому секторі виконується ремонт асфальтового покриття. Роботи виконує комунальне підприємство міськШЕП.

Загалом на весь комплекс робіт в п’ятому секторі передбачено 962,6 тисяч гривень. Про це повідомив генеральний директор МТК «Калинівський ринок» Володимир Святошнюк. Технічне переоснащення п’ятого сектору виконується відповідно до завдань Плану розвитку МТК «Калинівський ринок» на 2014 рік, що затверджений рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради.
Крім того, на території ринку за рахунок коштів, передбачених Планом заходів з впорядкування території підприємства , вже виконано наступні роботи:
– Ямковий ремонт майданчика №1 в секторі 1;
– Ямковий ремонт майданчиків №1, №2 та дороги в секторі 3;
– Ямковий ремонт дороги в сектор 6;
– Поточний ремонт громадської вбиральні в секторі 5.
Наразі тривають роботи з влаштування водовідведення та бетонування майданчика №1 в секторі 2.
Адміністрація ринку просить підприємців та відвідувачів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із проведенням ремонтних робіт.

peredplata