Чернівецькі митники перерахували до Держбюджету понад 200% від очікуваних надходжень

Чернівецькі митники перерахували до Держбюджету понад 200% від очікуваних надходженьТакого іще не було в історії митниці!
Понад 319 мільйонів гривень (понад 200% виконання очікуваних показників) – така сума перерахувань Чернівецькою митницею до державної скарбниці упродовж серпня поточного року. До загального фонду забезпечено перерахування понад 200 мільйонів гривень, до спеціального – понад 119 мільйонів гривень, що складає більш ніж 142% та 810% виконання очікуваних показників відповідно.

В порівняні з аналогічним періодом минулого року відбулося зростання надходжень податків та зборів на понад 260 млн.грн.
Очільник митниці Микола Салагор зазначив: “В надскладний для нашої країни час вважаю, що для забезпечення дієвої та налагодженої роботи у напрямку збереження єдиної України кожен має бути на своєму місці, відповідно до поставлених країною завдань. Завдання ж митників – максимальне використання потужностей митниці в економічному напрямку, що і довів наш колектив, перевиконавши завдання, поставлені перед митницею. Вдячний усьому колективу, адже наша буковинська митниця дала значно більше до державного бюджету податків та зборів, ніж Закарпатська, Херсонська, Вінницька та ін., при тому, що не має таких потужних можливостей (це і більша кількість населення, і зосередження в зоні діяльності даних митниць підприємств, які для здійснення зовнішньоекономічної діяльності використовують зовнішньоекономічні операції, що, у свою чергу, дозволяє вказаним митницям використовувати зазначені ресурси для більш потужного наповнення державної казни)”.

Все для фронту, все для перемоги!

Прес-центр Чернівецької митниці

peredplata