Чернівчани можуть проголосувати за бюджет

До 24 жовтня у Чернівцях триває голосування за проекти, подані активними жителями міста для участі в програмі «Бюджет ініціатив чернівчан». Аби створити додаткові зручності для містян, ПриватБанк відкрив додатковий канал для голосування за проекти бюджету участі в усіх терміналах самообслуговування. 

Для можливості голосування необхідно пройти ідентифікацію у терміналі самообслуговування за допомогою будь-якої картки ПриватБанку або мобільного номера телефона, на основній сторінці меню скористатись кнопкою участі та зробити власний вибір у переліку, що з’явиться на екрані терміналу. 

Наразі на розгляд чернівчан представлено 74 проекти. З них 13 великих і 61 малий проект. Ті проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані в наступному році. 

Проголосувати можуть громадяни, які зареєстровані і проживають на території Чернівців та яким виповнилось 16 років. Кожен мешканець міста може проголосувати не більше, ніж за 2 проекти – один великий і один малий.

Зауважимо, чернівчани вже не вперше мають можливість обирати проекти бюджету участі у терміналах самообслуговування ПриватБанку. Канал для голосування у ТСО було презентовано у Чернівцях у 2018 році. Загалом до сервісу підключено понад 70 міст та об’єднаних територіальних громад із різних куточків України.





 Світлана Литвин, PR-менеджер ПриватБанку у регіоні (Хмельницький, Чернівці, Луцьк, Рівне)

 

peredplata