Стратегія – “Знищення країни в найкоротші терміни”.

Пазл потихеньку починає складатися. Підприємства банкрутують спеціально в рамках майбутньої приватизації, щоб розпродати дешевше.

Укрзалізниця передається в концесію. А далі, якщо пам’ятаєте, Милованов говорив про масове скорочення залізничників (до 10 тис. ). Наступне, що буде зроблено – остаточно розпродано земля разом з усіма корисними копалинами, що ще залишилися нерозпроданими. І можна не сумніватися – закон проштовхнуть і приймуть.

А як бути з референдумом по продажу її іноземцям? Так і його “результат” відомий наперед, якщо вже сам Президент в Давосі запрошує іноземців її купувати. Думка народу враховуватися не буде в принципі при цьому.

Зараз ще ОВДП надрукують, щоб не тільки ми і наші діти по ним розраховувалися, а й онукам вистачило.

Потім приймається новий трудовий кодекс, в порівнянні з яким рабовласницький лад видаватиметься легкою прогулянкою. Щоб наші громадяни тільки і думали про те, як вижити, заробити пару копійок і не здохнути відразу.

Ну, і на закуску введуть тотальну цензуру, щоб ніхто не смів вякнуть нічого проти того, як же “чудово жити в нашій країні, ура-ура”.

А ви говорите – стратегії немає в уряду. Є і вони йдуть строго по ній. Називається стратегія – “Знищення країни в найкоротші терміни”. Що ми і спостерігаємо прямо зараз.

peredplata