Боянівський \”Роднічок\” під повійним пресом

Боянівський "Роднічок" під повійним пресом Первинного регіонала Івана Семенюка почали пресувати зі всіх боків. Не встиг опозиційний Москаль перевести дух у боротьбі за шутер Зеленого Гаю, де \”Роднічок\” Івана Семенюка \”газдує\”, як по ньому вдарив і прокурр області Петро Коваль. Кому не водив дос Іван з Боян? Фірташу? Папієву? Яценюку? Попеску?..

Прес-служба обласної прокуратури повідмляє, що області розпочато перевірку фактів, викладених у зверненні жителів с.Зелений Гай Новоселицького району щодо дотримання природоохоронного законодавства при проведенні ПП «Роднічок» русло-регулюючих робіт на річці Прут.
До перевірки залучені всі відповідні контролюючі органи області – Державна екологічна інспекція, Дністровсько-Прутське басейнове управління, УМНС, Управління Держгірпромнагляду та Інспекція архітектурно-будівельного контролю. За її наслідками буде прийняте законне рішення.
Щодо проведення ТОВ «Родничок» русло-регулюючих робіт біля с.Цурень Герцаївського району то проведеною раніше перевіркою відповідними контролюючими органами фактів відхилення від проектної документації та порушень вимог природоохоронного законодавства не виявлено.

peredplata