Буковинські аудитори  виявили порушень під час здійснення закупівель вартістю майже 404 млн грн

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області впродовж січня – липня 2020 року провели моніторинг 170 процедур закупівель, проведених з порушенням законодавства, загальною вартістю майже 404 млн грн.

За результатами проведеного моніторингу усунуто порушення за 19 процедурами закупівель на суму 183 млн грн та попереджено наслідків порушень у сфері закупівель за 51 процедурою загальною вартістю понад 64 млн грн, з них: відмінено торгів за 30 процедурами закупівель на суму 50,5 млн грн та розірвано 21 договір на суму понад 14 млн грн. Про це повідомляє Управління  Західного  офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю складено та передано до суду 26 протоколів про адміністративне порушення за порушення законодавства про закупівлі за статтею 164-14 КУпАП, за розглядом яких 9 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 6 адміністративних справ передано до органів прокуратури для перевірки складу кримінального правопорушення.

 

 

 

 

peredplata