Буковинці, які опинилися у скруті, можуть скористатися платформою «Допомога поруч»

Буковинці, які під час карантину опинилися у скруті, можуть звернутися на онлайн-платформу «Допомога поруч», запроваджену Міністерством соціальної політики України.

Ресурс покликаний залучити благодійні, громадські організації, бізнес, волонтерів для надання допомоги людям, які її потребують.

Для забезпечення функціонування платформи в області працює «гаряча» телефонна лінія +380669963633, за якою особи, яким необхідні продукти харчування, дезінфекційні засоби тощо, мають змогу звернутися з цим питанням або залишити заявку про того, кому потрібна допомога, за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua.

Підтримку, перш за все, надають самотнім, одиноко проживаючим громадянам похилого віку, одиноко проживаючим особам з інвалідністю, неповним сім’ям з дітьми до 14 років, у тому числі дітьми з інвалідністю та іншим соціально вразливим верствам населення.

Звертаємося до благодійників, підприємців, волонтерів і просто небайдужих людей із проханням долучитися до реалізації цього проєкту та в межах своїх можливостей, надавати допомогу тим, хто потребує цього під час карантину!

peredplata