У буковинця в гаражі виявили більше двох тисяч літрів контрафактного спирту

Податковими міліціонерами Чернівецької області  з початку року вилучено спирту на 3,2 млн.грн – Головне управління ДФС у Чернівецькій області 

Співробітниками податкової міліції постійно проводяться заходи, які направлені на протидію незаконному виробництву та обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України. Так з початку року з незаконного обігу вилучено спирту на суму 3,2 млн. грн. 

В.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Сергій Грамчук повідомляє, що 04.02.2021 року співробітниками податкової міліції в рамках проведення операції «Акциз-2021» перекрито черговий канал розповсюдження контрафактної сировини (спирту) на території Чернівецької області. В гаражному приміщенні мешканця обласного центру було виявлено  пластмасові бочки вщент заповнені прозорою рідиною з різким запахом спирту в кількості понад 2 тисячі літрів, орієнтовною вартістю 588 тис. гривень. Даний спирт призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, які могли бути реалізованіна території Чернівецької області.

 

peredplata