Чернівецька міська дитяча лікарня виграла грант на облаштування відділення невідкладних станів

Про це написав у ФБ Олексій Каспрук:
“Гарна звістка з Румунії!
Сучасному відділенню невідкладних станів (Emergency Department) в дитячій міській лікарні бути!
Тут маленькому пацієнту одразу надаватимуть весь спектр діагностики та лікування.
У рамках програми транскордонної співпраці Румунія-Україна міська дитяча лікарня у партнерстві з окружною лікарнею ургентної допомоги імені Sf. IOAN CEL NOU в Сучаві виграла грант 1 мільйон 36 тисяч Євро на облаштування відділення невідкладних станів.
За грантові кошти добудують термоблок, який зможе приймати реанімобілі, нове відділення оснастять сучасною апаратурою та обладнанням.
Пройдено довгий шлях – від першої розмови з медиками у Бухаресті в серпні 2017 року, обміну досвідом, підготовки проектних документів, проходження усіх етапів конкурсного відбору до позитивного рішення грантодавця у вересні 2020. І от нарешті у лютому 2021 році грантову угоду підписано!
Тих, хто думає, що отримати міжнародні інвестиції, переконати у надійності та спроможності партнерів, легко та швидко, прошу звернути увагу на час, який пройшов від подачі заявки до підписання угоди.
Тепер справа за новобраним депутатським корпусом – виділити співфінансування для реалізації цього проекту.
Вірю, що здоров’я маленьких чернівчан буде у безпеці, а наші медики матимуть усі умови для надання своєчасної і фахової допомоги!”

peredplata