Чернівецький аеропорт може стати базовим хабом для компанії «Мотор Січ» – мер Клічук

Про це повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук у ФБ після свого відрядження до Києва:
“Сьогодні знову провів день у столиці. Цього разу вже в офіційному відрядженні. Разом із заступником Ігорем Крохмалем та виконуючим обов’язки директора нашого аеропорту Сергієм Томнюком зустрілися з директором підприємства “Мотор Січ” Ігорем Костюком.
Розглядали різні можливості співпраці, і серед них такий цікавий формат: Чернівецький аеропорт як базовий хаб для компанії «Мотор Січ». Уже в середу представники авіаперевізника мають приїхати в Чернівці і на місці вивчити технічні можливості нашого аеропорту. Зараз наша скромна делегація вже в потягу: обговорюємо деталі зустрічі і плани на завтра.
До речі, про потяги. Учора в міській раді презентувала свій проєкт ініціативна група “Потяг на Чернівці”. Активісти розробили дієві пропозиції для “Укрзалізниці” щодо покращення сполучення між Чернівцями та різними куточками України. Упевнений, що злагоджена стратегія – поєднання офіційних перемовин і звернень з боку міської влади із суспільним тиском з боку громадськості – обов’язково дать позитивний результат”.

peredplata