Працедавці Буковини пропонують роботу із зарплатнею до 20 тисяч гривень

Від 6000 до 20000 гривень. Таку заробітну плату пропонують роботодавці Чернівецької області претендентам на вільні посади. Станом на 12 квітня 2021 року в базі даних обласної служби зайнятості є 424 актуальні вакансії.

–       Нині на ринку праці Чернівецької області спостерігається зменшення кількості пропозицій роботи у зв’язку з карантином. Проте вільні посади є як для фахівців з вищою освітою, так і для кваліфікованих робітників. Нині роботодавці краю шукають медичних працівників, інженерів, менеджерів. Є потреба у вчителях загальноосвітніх навчальних закладів та вихователях, майстрах з виробничого навчання, молодших наукових співробітниках. Також затребувані бухгалтери, листоноші, контролери-касири, водії, швачки, продавці, слюсарі, електрики тощо, – інформує директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

 Серед актуальних вакансій – найбільше пропозицій роботи для швачок (24 вакансії), інспекторів (19 вакансій), менеджерів (18 вакансій), водіїв автотранспортних засобів (16 вакансій), електромонтажників-схемників (16 вакансій), охоронців (14 вакансій), лікарів (13 вакансій). Із заробітною платою 10 000 гривень є 27 вільних посад.  Від 10064 до 13500 гривень – 42 пропозиції роботи, 15000 гривень пропонують начальнику цеха, виконавцю робіт (6 вакансій) та оператору верстатів з програмним керуванням. 20 тисяч гривень  роботодавці Чернівецької області готові платити зварникам та торговельному агенту. Таких вакансій є 5. Зарплатня інших вільних посад – від 6000 до 9800 гривень.

Про це інформує Сектор інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості.

Вакансії у Чернівцях можна також знайти на Jooble

 

peredplata