У Чернівцях відбудеться приватизація експертно-технічного центру Держпраці

26 травня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці».

Основним видом діяльності підприємства, відповідно до статуту, є технічні випробування та дослідження. Серед інших видів діяльності – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, професійно-технічна освіта та інші.

Підприємство володіє нежитловими приміщеннями загальною площею 374,5 м² в адмінбудинку на вул. Зеленій, 3, в Чернівцях, а також рухомим майном, серед якого автомобіль Renault Logan універсал 2011 року випуску та автомобіль Skoda універсал 2008 року випуску.

Стартова ціна на ЄМК ДП «Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці» складає 1 950 000 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 25 травня 2021 року.

Нагадаємо, загалом на прозору приватизацію буде виставлено 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці, що надають послуги у сфері охорони та гігієни праці, промислової безпеки, тощо.

Приватизація цих активів зумовлена тим, що вони не є профільними для держави, їх діяльність можуть здійснювати приватні підприємства. Інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку. 

Детальніше про Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці: https://bit.ly/2YIQAO1   

Детальніше про проект з приватизації 23 експертно-технічних центрів Держпраці: https://bit.ly/3pIMTnp

peredplata