Для оренди – об’єкт у центрі Чернівців!

Інформуємо про оголошення Регіональним відділенням ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях, в особі Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області, аукціону в електронній торговій системі ДП «Прозоро Продажі» з передачі в оренду державного нерухомого майна, а саме:

 Оголошено онлайн-аукціон з передачі в оренду:

Пропонуються: нежитлові приміщення загальною площею  130.2 кв.м в будівлі, що є пам’яткою архітектури місцевого значення у м. Чернівці, вул. Головна, 81 (згідно каталогу пам’яток м. Чернівці: вул. Гоголя, 1 – Головна, 81, охоронний номер пам’ятки місцевого значення 4-Чв.

Об’єкт оренди можна використовувати за будь-яким цільовим призначенням, крім цільових призначень, встановлених відповідно до п. 54 Порядку (з Додатку 3 до Порядку), а саме:

Бібліотеки. Театри. Кінотеатри, діяльність з кіно показів; Заклади харчування, кафе, бари, ресторани, які здійснюють продаж товарів підакцизної групи. Торговельні об’єкти, які здійснюють продаж товарів підакцизної групи; Заклади харчування, їдальні, буфети, кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи. Торговельні об’єкти, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи; Нічні клуби. Ресторани з нічним режимом роботи (після 22 год). Сауни, лазні. Організація концертів та іншої видовищно-розважальної діяльності. Готелі, хостели, турбази, мотелі, кемпінги, літні будиночки. Комп’ютерні клуби та Інтернет-кафе; Стоянки автомобілів. Розміщення транспортних підприємств з перевезення пасажирів і вантажів. Станції технічного обслуговування автомобілів.

Зобов’язання щодо укладення охоронного договору на частину пам’ятки архітектури місцевого значення та виконання умов такого договору; до дати укладення охоронного договору, орендар виконує обов’язки балансоутримувача за охоронним договором від 24.04.2015 №12-25/22.

Дата аукціону 10.08.2021р.

 

Строк оренди 5 років;

стартова орендна плата без ПДВ 11 457.19грн.;

розмір гарантійного внеску – 14 777.7 грн.;

розмір реєстраційного внеску – 600,00 грн.;

кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні 10.08.2021 року;

Деталі:

https://orenda.gov.ua/listing/chernivetska-obl/chastyna-budivli-ploshcheiu-130-2-kv-m/

peredplata