Скинув 3 тисячі калорій: спортсмен Гешко на своє 43-річчя пробіг 43 кілометри

 
Спортсмен із Буковини, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Іван Гешко відзначив свій 43-ій день народження тривалою пробіжкою, кількість кілометрів якої відповідала віку бігуна – 43.

Про це Гешко повідомив сьогодні, 19 серпня, на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

“43 км в 43 роки) По ходу марафон 2.59.08 в середньому по 4.14 кілометр стартував. В 05.17 було ще прохолодно. +19 за маршрутом Кіцмань-Чернівці(Епіцентр)-Кіцмань). Спеціально не готувався до марафону”, – написав спортсмен.

Як можна побачити із даних, опублікованих Іваном Гешком, пробіжка тривала 3 години. Один кілометр він у середньому долав за 4 хвилини 15 секунд. Добіг із Кіцманя аж до Чернівців і назад. Скинув при цьому майже 3 тисячі калорій, що в середньому дорівнює шістьом порціям обіду.

Як відомо, Іван Гешко – український спортсмен, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 метрів у приміщенні, учасник Олімпійських ігор в Сіднеї, Афінах та Пекіні.

Торік став керівником Управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації.

Минулого року, у день свого 42-ліття, Гешко також пробіг 42-кілометровий марафон. Він здолав 42 кілометри трохи більше як за три години.

peredplata