З Днем захисника Вітчизни

З Днем захисника ВітчизниШановні ветерани, військовослужбовці та працівники військової частини А2308 приміть щирі вітання із Днем Захисника України.
Наші воїни успадкували славу й кращі військові традиції давньоруських княжих дружин, Війська Запорозького, вояків армії Української Народної Республіки, бійців Української Повстанської Армії та радянських солдатів – переможців нацизму.
Відвагу і героїзм, відчайдушність та бойову майстерність військовослужбовці військової частини А2308 наразі демонструють кожної миті, відмінне виконання поставлених завдань на військову частину А2308 золотими літерами закарбовуються в українській воєнній історії.
Сьогодні у важких, виснажливих боях з терористами створюється сучасне національне військо. Воно міцне не лише зброєю та хистом, а й потужним моральним і патріотичним духом, підтримкою всього суспільства.
Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв. Світла пам’ять про них навіки житиме в наших серцях.
Особливих слів подяки заслуговують ветерани війни та військової служби, які поряд з молодими воїнами боронять нашу Вітчизну від підступного ворога.
Низький Вам уклін і найкращі побажання здоров’я, благополуччя й довголіття. Упевнений, що з Вашою допомогою нащадки хоробрих запорізьких козаків зможуть із честю відстояти нашу землю.
Бажаю всім незламної волі, надійного родинного тилу та нових звершень у благородній справі служіння Україні.
Нехай Господь укріпить ваші душі й серця та благословить на праведну боротьбу з агресором.
Слава Україні!
Слава Збройним Силам України!


Командир військової частини А2308
полковник ЛЯСКА Анатолій Миколайович

peredplata