Відпочинок на морі для буковинців всього за 100 гривень

Відпочинок на морі для буковинців всього за 100 гривень«Два серця» в Криму – вишукано та економно!
Cезон відпусток уже не за горами. Після холодної сніжної зими так хочеться поніжитись і позасмагати під лагідним промінням сонечка, побігати по золотистому пісочку, покупатись у смарагдовій морській водичці й попірнати у білопінні хвилі! Сьогодні туристичні оператори пропонують велике розмаїття турів: до Єгипту, Туреччини, інших екзотичних країн. Що ж обрати, щоб, не особливо витрачаючись, не відмовити собі та родині у задоволенні? Адже відпочинку чекають усі…

Усвідомлюючи, що знаходить той, хто шукає, впритул зайнявся питанням майбутнього відпочинку та вже невдовзі натрапив на цікавий та економний, як на мене, варіант — Кримське узбережжя. Господарі пропонують проживання та триразове харчування всього лишень за 100 гривень з людини за добу. Зателефонував. Приємний жіночий голос зі слухавки лунав досить переконливо. Йшлося про базу відпочинку «Два серця», котра розташована у невеличкому селі Портове на березі Каркінітської затоки Чорного моря за 72 км від Євпаторії, неподалік Казантипу.

Поблизу Портового є надзвичайно цікавий орнітологічний заповідник «Лебедині острови». Оскільки і село, і заповідник розташовані в безпосередній близькості до моря, ця територія є екологічно чистою та ще й лікувальною. Вміст йоду в повітрі тут перевищує 3%, тому за профілактикою йододефіциту, що є надзвичайно актуальною для буковинців, слід їхати саме сюди.

Усього за 200 метрів від «Двох сердець» – широкий піщаний (та ще й безкоштовний) пляж, усіяний дрібними химерними мушлями. Захід у воду доволі плавний — глибина збільшується поступово, без стрімких провалів, завдяки чому пляж зручний та привабливий для сімейного відпочинку з дітьми. До послуг відпочивальників – водні гірки, катамарани. Тут можна «з вітерцем» покататися на «банані» і «таблетці», отримати задоволення від морської екскурсії катером на «Лебедині острови». Для охочих працює дискотека на свіжому повітрі та бар. Також тут можна розважитися і випробувати власні артистичні здібності в караоке.

Для проживання на базі «Два серця» надаються 2-, 3-місні затишні будиночки з новітніми меблями. Тут пропонують смачну домашню кухню, вишукану ви-пічку. За бажанням відпочивальників надається у користування мангал.
Господарі кажуть, що найважливішою для них є думка гостей та, звісно, власна репутація. Тому вони стараються створити для відвідувачів максимально комфортні умови.
…Мене переконали. Я їду. А Ви? Телефонуйте негайно: 050-88-98-222; 063-81-72-579 або 050-673-54-22; 096-197-50-92.

peredplata