РІДНА МЕДТЕХНІКА В УКРАЇНІ

Минули часи, коли препарати шукали, передавали з-за кордону і раділи придбанню. Зараз, за спостереженнями, потрібний препарат не можуть дістати лише в одному випадку: якщо лікар порекомендував якусь торгову назву, переконавши пацієнта, що допоможе тільки це, при цьому забувши, що лікарський засіб уже три роки, як не має реєстрації в Україні. А лікувальну косметику, комплекси вітамінів, БАДи чи медтехніку можна придбати не тільки в аптечній сфері продаж, а і замовити на спеціальних електронних площах продажу найбільшої в Україні роздрібної мережі магазинів Рідні МедТехніка. 49 магазинів пропонують споживачу товари для здоров’я та медичне обладнання відомих світових виробників. Мережа ортопедичних салонів Ортос продає ортопедичні товари, пропонує оригінальні багатофункціональні гаджети для здоров’я: пульсоксиметри, фітнес трекери і крокоміри, індивідуальне пошиття бандажів, корсетів нестандартних розмірів. Наразі користується величезним попитом воєнна продукція. В необмеженій кількості військовим потрібні аптечки, медичний інструмент, перев’язувальний матеріал, медичні ноші. Все це дуже швидко можна замовити на електронних платформах продажу.

Цікаво знати, Що…..!

Згідно із Законом України про лікарські засоби створення, фармацевтична розробка, клінічні випробування та  дослідженнями контролюються відповідними органами державної влади. Ліки проходять державну реєстрацію і контроль, реалізуються оптовою та роздрібною торгівлею у відповідній сфері. Згідно із Законом інформація про медичні вироби (інструменти, апарати, прилади, обладнання, матеріали та інші вироби, що застосовуються в медичних цілях окремо або в поєднанні між собою) містить відомості про номер та дату реєстраційного посвідчення на медичний виріб у сфері охорони здоров’я в установленому порядку, а також з урахуванням особливостей конкретного виду товару відомості про його призначення, спосіб і умови застосування, дію і ефект, що надається, обмеження (протипоказання) для застосування.

Потрібно знати, Що….!

Згідно із Законом про захист прав споживачів кожен замовник продукції має право і доступ до необхідної достовірної інформації про її якість і асортимент, правилами експлуатації товару, вказані виробником. Зокрема, у мережі таких магазинів працюють не тільки досвідчені консультанти, а і медичні експерти, які допомагають ознайомитися споживачу із різноманітною інформацією, до прикладу, з таких тем:

  • Корисні товари (ваги, бандаж, компресійні панчохи і т. ін.) для вагітних.
  • Реабілітація після перенесеного інсульту вдома, і які тренажери потрібні.
  • Які потрібні засоби пересування для людей із травмами опорно-рухового апарату.
  • Техніки кінезіотейпування.
  • На що варто звернути увагу на покупку інвалідного крісла-візка.
  • Ретельна діагностика стоп, ходьби і постави. Для чого вона потрібна.

 

peredplata