Як і з чого виробляють таблетовану сіль для очищення фільтра

Системи очищення води представлені в різних варіаціях, але більшість з них вимагає регулярного обслуговування і видалення забруднень, що накопичилися. Для відновлення ефективності фільтруючих елементів використовується спеціальна таблетована сіль, представлена в таблетованій формі. Але в чому її відмінність від кухонної солі та які виробничі технології задіяні для виготовлення цього продукту? Розкажемо у статті.

Підготовка вихідної сировини

Традиційний хлорид натрій, або кухонну сіль, яка зустрічається на кожній кухні, можна застосувати і для промивання фільтрів. Але не варто проводити самостійні експерименти: мінеральна сполука, яка широко використана в харчовій промисловості, проходить кілька стадій очищення та рафінування. Це дозволяє повністю видалити всі домішки та забруднення, щоб отримати високоякісний продукт, що відповідає міжнародним стандартам якості.

Таблетування солі

Після очищення сировини воно занурюється у спеціальний прес, який формує певні розміри та форми. Це актуально з таких причин:

  • зручно у застосуванні;

  • займає мінімум вільного місця під час зберігання;

  • добре розчиняється у воді.

Продукт поставляється у герметичних упаковках. Їхнього обсягу достатньо в середньому на місяць активної експлуатації системи водоочищення. Додатково виробники вводять антиокислювачі. Вони допомагають зберегти первинну свіжість та ефективність продукту, навіть за умови купівлі річного запасу матеріалів для регенерації фільтра. Всі витратні матеріали для нього можна вибрати на сайті Ecosoft.ua.

Особливості виробництва

Кожна компанія використовує власні технології та методи, тому специфіка виробничих процесів може дещо відрізнятися. Купуючи оригінальну продукцію відомих брендів, замовник може бути впевнений у якості та безпеки використовуваної сировини, а також ефективності таблеток для обслуговування фільтрів.

Чим відрізняється таблетована сіль для очищення фільтра від звичайної

Кошти, розроблені для очищення, не призначені для споживання. Від кухонної солі вони відрізняються за такими параметрами:

  • форма та розмір;

  • хімічний склад;

  • якість та чистота.

Таблетовані засоби піддаються більш ретельному процесу очищення та рафінування, щоб усунути домішки та забруднення. Це важливо для забезпечення оптимальної ефективності фільтрації води. Поварена сіль може містити додаткові домішки, які є неприпустимими для використання в системах очищення води.

Усьому виною – нерозчинний осад, який поступово накопичується в сольовому баку, що нейтралізує всі зусилля, що витрачаються на його обслуговування. Тому важливо купувати лише сертифіковану сіль у таблетках, обираючи популярні торгові марки.

peredplata