Таурат магнію: сила комплексу та потужна синергія для вашого здоров’я

Таурат магнію — це комплекс магнію і таурину, який приносить користь здоров’ю серцево-судинної системи, дарує енергію та  здоровий сон.

Магній є одним з найважливіших елементів для організму людини — він підтримує понад 300 процесів, що відбуваються в нашому тілі, таких як вивільнення енергії для клітин, підтримка функцій м’язів і нервів, регулювання крові та ін.

Приблизно 60% магнію, що надходить в організм, зберігається в наших кістках, завдяки чому вони залишаються сильними. Проте якщо ми отримуємо недостатню кількість такої речовини з дієтою, організм буде використовувати ці резерви для м’язів та м’яких тканин.

Таурин у складі таурату магнію — це амінокислота, що стабілізує цей мінерал у формулі харчових добавок, а також має цілу низку окремих переваг.

Зокрема організм використовує її для розвитку клітин та для утворення жовчі, яка діє як потужний детоксикант. До того ж таурин бере участь у метаболізмі кальцію і підтримує здоров’я та функціональність клітин мозку.

Саме завдяки таурину магній швидко засвоюється — набагато швидше та ефективніше, аніж  при вживанні оксиду магнію.

Отже таурат магнію приносить комплексну користь організму. Він дозволяє відчути всі переваги такого незамінного мінералу, зокрема:

  • Підтримати здоров’я серцево-судинної системи. Магній сприяє адекватному розслабленню серцевого м’яза та повноцінній роботі серця. Також він розширює кровоносні судини, що стимулює кровоток. Ці властивості мінерала посилюються завдяки його поєднанню з таурином, що допомагає знизити артеріальний тиск та нормалізувати серцевий ритм.
  • Знизити ризик розвитку цукрового діабету. Доведено, що пацієнти з цукровим діабетом більш схильні до дефіциту магнію. Проте адекватне вживання цього мінералу покращує резистентність до інсуліну та допомагає приборкати системне запалення, що у разі переддіабету може відіграти важливу роль для профілактики захворювання.
  • Подолати тривожність та безсоння. Таурат магнію можна використовувати як безпечне та ефективне снодійне. Корисний мінерал відіграє важливу роль у стимулюванні шляхів релаксації в мозку, тому його прийом допомагає швидше розслабитись та краще відпочити. Також його вживання допомагає подолати тривожність, нервове занепокоєння та стресс. У деяких дослідженнях магній діяв як справжній антидепресант, проте не викликав жодних побочних ефектів.
  • Покращити спортивні результати. Магній може бути просто незамінний для спортсменів. У комплексі з таурином він сприяє нормальній роботі м’язів та допомагає організму відновитися після фізичних нагрузок. Він ефективно очищає тіло від продуктів обміну, підвищує витривалість та покращує продуктивність.
  • Підтримати здоров’я мозку. Дефіцит магнію в організмі підвищує ризик виникнення мігрені. Також такий мінерал неймовірно важливий для збереження функціональності мозку у похилому віці, він знижує ризик виникнення нейродегенеративних розладів (зокрема хвороб Альцгеймера та Паркінсона) та уповільнює вікове зниження когнітивних функцій, адже ефективно стимулює виробництво нових клітин мозку.

Відмінним джерелом таурату магнію стане добавка Таурат магнію від KAL. Він містить чітко збалансовану кількість магнію, таурину, а також вітамін В6 для більш інтенсивної підтримки нервової системи.

Ще у складі цієї дієтичної добавки є потужна та унікальна суміш спецій, яка гарантує ще краще засвоєння всіх корисних речовин та їх більш ефективне використання в організмі.

Дізнатися більше про магній, його властивості та користь для організму можна в статті: Магній – другий за поширеністю мінерал нашого організму.

 

peredplata