Буковинці! Подбайте про своє здоров’я сьогодні! Зверніться до спеціалістів «Оксфорд Медікал» міста Чернівці!

Як вилікувати геморой без операції?
Сучасний метод HAL-RAR

Сучасний стиль життя окрім позитивних змін має деякі негативні.
– забруднена екологія;
– шкідливі продукти харчування:
– сидячий спосіб життя та ін.
Усе це разом призводить до так званого «помолодшання» хвороб, в тому числі і такої як геморой

Буковинці! Подбайте про своє здоров’я сьогодні! Зверніться до спеціалістів «Оксфорд Медікал» міста Чернівці!

Найчастіше ми соромимось вимовляти це слово, що вже й казати про звернення з такою проблемою до лікаря. Це невдовзі призводить до погіршання і запущення хвороби, поступовий перехід з першої стадії (яку ще можливо вилікувати безболісно й швидко) до четвертої (у такому випадку без операції вже мало що можна вдіяти). Коли перед людиною постає необхідність втручання хірурга, страх тільки зростає. Страх перед невідомим, страх перед ножем, перед загальною анестезією… Хворі на геморой люди роками мучаться від болю, а хвороба не стоїть на місці. Таке зволікання може призвести навіть до раку. Що ж робити? Як побороти сором’язливість і страх?

Вихід є!!!

Медичний центр «Оксфорд Медікал» у Чернівцях творить дива у сфері url=http://chernivtsi.oxford-med.com.ua/ua/services/proctology/about_proctology/]геморою![/url] А вірніше у боротьбі із цим противним недугом.

Підхід до хворих є цілком індивідуальним, лікування конфіденційним!

Що ж стосується операцій і страху перед хірургом, то тільки «Оксфорд Медікал» у місті Чернівці пропонує новий надсучасний швидкий та безболісний спосіб лікування геморою. Це метод лікування апаратом Хал-Рар (HAL-RAR), винайдений у 2000 році, та перевершивши всі сподівання за кордоном. Цей метод допоміг багатьом людям перемогти проблему геморою безболісно швидко й назавжди!

Процедура проходить приблизно півтори години. Вже наступного дня пацієнт може повертатися до звичайного способу життя. Анестезія місцева, процедура безболісна. Миттєве полегшення симптомів, супутніх геморою. Завдяки зупинці кровотоку в гемороїдальних вузлах, блокується подальше їх запалення і збільшення в розмірах, тому біль і дискомфорт пройдуть практично миттєво!Малоінвазивність методики – це повна відсутність розрізів та рубців, швидке загоєння ран.

Прошивання гемороїдальних артерій – це нехірургічна операція, тому будь-які естетичні наслідки процедури повністю відсутні!
Подбайте про своє здоров’я сьогодні! Зверніться до спеціалістів «Оксфорд Медікал» міста Чернівці! Та БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!

Запис на прийом до лікаря-проктолога проводиться за попереднім записом по телефону (0372) 51-01-02 або (050) 988 11 56.

УВАГА! Консультація ПРОКТОЛОГА + відеодіагностика – лише 150 грн.
+ ЗНИЖКА 50%* на УЗД!
*Акція діє лише до 31.10.13.

Адреса «Оксфорд Медікал»
у м. Чернівці:
пр. Незалежності, 121 А
тел.: (0372) 51-01-02
http://chernivtsi.oxford-med.com.ua/

Ліцензія АВ№526971 від 28.04.2010р.

peredplata